busje komt zo
Blijf op de hoogte en volg Joke
26 Oktober 2006 | Duitsland, Oldenburg
De volgende dag moest in natuurlijk gewoon an die Arbeit en heeft mam de buurt een beetje verkend. Aangezien vrijdags nooit nieuwe opnames ingepland worden, was het erg rustig op de afdeling. En omdat er werkelijk, voor mij dan (EEG zijn nog steeds alleen maar kriebeltjes op een scherm waarvan ik zelf kriebelig word), niks meer te doen was, ben ik vroeg naar huis geschickt. De plensende regen in overweging genomen zijn mam en ik toch maar niet de stad ingegaan, maar besloten we de middagbus terug te nemen naar Groningen (www.publicexpress.de/nl). Bus, busje dus. Er stond zo'n 8-persoons-busje op ons te wachten. We waren maar met mijn vieren, dus paste makkelijk. Bij de andere twee haltes nog wat mensen opgepikt en zo de Autobahn op. Daar zouden we met de echte bus afspreken, die met vertraging vanuit Bremen zou komen. Raststätte zo en zo. 10 minuten wachten, geen bus. 20 minuten, geen bus. 30 minuten, nog maar eens bellen naar die uitzendkracht op de bus: busje komt zo. En inderdaad, na 40 minuten en umsteigen konden we met een riante bus verder skeuren naar Groningen. Met de nodige inhaalmaneuvres nog wat tijd ingehaald, maar desondanks ruim 30 minuten te laat in de stad. Gelukkig wel met de grote bus, want er stonden zeker 30 mensen(waarschijnlijk IBS studenten uit Duitsland) smachtend op de bus naar huis te wachten. Ach, eind goed al goed ;)
Mam, was hartstikke leuk he?
06 November 2006 - 12:20
Reint Huizenga:
Dag Joke, het is nu steeds leuk, spannend en informatief.
Reint